perjantai 29. maaliskuuta 2013

Paljastan, en paljasta, paljastan...

Heti ensimmäisenä alkoi tietenkin pohtimaan sitä, kuinka paljon kerron itsestäni tätä blogia kirjoittaessa. Entäs, kun laitan kuvia, näkyykö niissä kasvot? Laitanko lapseni kuvia? Entä mieheni, haluaako hän näyttää naamansa tässä blogissa? Laitanko blogin julkiseksi vai rajoitanko sitä jotenkin? Vaikeita kysymyksiä, enkä ole vieläkään keksiny vastauksia.. Täytyy pohtia ja katsoa kuinka tämä kirjoittaminen etenee. Toisaalta tykkään itse lukea blogeja, jotka ovat "avoimia" ja joissa annetaan ihmisille kasvot. Mutta olenko itse valmis niin julkiseen? Asunto, tavarat ja vaatteet - niitä ei tarvitse edes miettiä, varmasti esittelen ne kuvilla, ne ovat kyllä julkisia ;)

Minkälaisia blogeja te lukijat tykkäätte lukea? :)

6 kommenttia:

  1. Ei hitto, kirjotin tosi pitkän kommentin ja ny se katos ku tuhka tuuleen! -.-

    VastaaPoista
  2. Kuvia kiitos, ikävä teitä! <3 no ei, mut tiiän kyllä samojen asioiden kanssa olen painiskellut...Ja siksi välillä lopettanut koko kirjoittamisenkin! Mutta onhan niitä kuvia kiva katsella!

    VastaaPoista
  3. <3 Mä en oo vieläkään päättäny mitä teen, tai no sen päätin et kuvia tulee, mut ehkä ne on haamunaamakuvia :D Ja kyllä, mustaki niitä kuvia on ihana katsoa!

    VastaaPoista
  4. Kuvia on kiva katsella ja omassakin blogissa niitä on.. mutta raksahommista kirjoittaessa pitää kyllä pitää huoli siitä että mm. pitkäkyntiset eivät liikaa kiinnostu ja pyrin pitämään meidän perheen mahdollisimman anonyymina. :) kaikella on kääntöpuolensakin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näin on, pitää olla tarkkana tietyissä jutuissa! Mä en löytäny sun blogia? Olis kiva lukea :)

      Poista