sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Hukassa

Niin. Mä oon jotenki hukassa. Nyt alkaa kohta olemaan käsillä alakerran kunnon remontointi ja sais alkaa suunnittelemaan kunnolla lattian väriä, maalin väriä ja tapetteja. MUTTA, mä en jotenki saa nyt mistään kiinni, en löydä netistäkään inspis-kuvia vaikka kuinka etsin. Talon tyyliä pohdiskelen myös ja parhaiten sitä tulee kuvastamaan varmaankin moderni maalaisromanttinen tyyli. Jotenki raskasta tämä nyt, että tahtois suunnitella, mutta ei pääse ajatuksineen mihinkään suuntaan.. Voi vaan olla kiitollinen, että keittiö on suunniteltu ja valittu (ja sehän saapuu reippaan viikon päästä!) :D Ja kumma kyllä, sen suunnittelu oli nyt helppoa! Plus että se keittiön välitilan laattaki on tiedossa ollut alusta asti. Joten, ehkäpä kaikki jutut selvenee. Pitää vaan seikkailla enemmän netissä ja katsella kauniita koteja ja olla uskalias suunnitelmiensa kanssa :)

Tälläinen pieni ahdistuspostaus tähän väliin...

2 kommenttia:

  1. Tuo muuten varmaan on totta, että kun oikeesti pitää tehä päätöksiä niin se ei ookkaan niin helppoa :D Kodin remontoiminen on niin iso juttu. Meillä on menny kaikki pieni pintaremontti jotenkin kevyesti, kun jotenkin aina ajattelen ettei tässä tulla aina asumaan ja/tai joskus tehään kuitenkin isompi remontti..

    Mut tsemppiä sinne päätöksien tekoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei se oo helppoa :D Haluais kuitenki kerralla saada kaunista ja sellaista mikä miellyttää silmää. Ongelma muuten varmaan on nyt se, että haluan vähän enemmän väriä taloon enkä osaa sisustaa silleen :D Kiitos, pikkuhiljaa niitä päätöksiä tulee :)

      Poista