tiistai 5. marraskuuta 2013

Keittiö juuri nyt.


Keittiöstä on nyt avattu ulkoseinä hirrelle asti ja lattiasta on otettu vanhat eristeet pois. Jossain vaiheessa (luultavasti silloin -78 kun on tehty mittava remontti talossa) lattian eristeeksi oli laitettu höyrynsulkupaperi, lasivilla ja styrox. Seinissä oli lasivilla ja höyrynsulkupaperi.

Meidän onni oli, että kaikki alapohjan kantavat palkit oli hyvässä kunnossa. Seinässä alin hirsi oli hieman huonokuntoisempi ku muut, muttei vaadi jatkotoimenpiteitä.

Seiniin ja lattiaan laitetaan ekovillat + ilmansulkupaperi. Tänään mies sai laitettua jo paljon ekovillaa lattiaan :) Huomenna toimitetaan meidän uusi keittiö, mutta se joutuu odottamaan asennusta siihen asti kunnes lautalattia on keittiössä paikoillaan.

Keittiön ulkoseinä




Pohjalla styroxit


Ihan alimpana tuommoinen reikäpaperi



Ekovillaa






4 kommenttia:

  1. Hyh minkä näköstä tuo ekovilla :D en oo tiennytkään miltä se näyttää..! Teillä on kyl hyvä kun mies osaa tehä näitä remppajuttuja, ei tarvi ootella työmiesten aikatauluja ihan joka asias kun saa tehä omaan tahtiinsa. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on tollasta höttöä :D Mutta vaikka osaaki tehdä, niin paljon vaatii vanhan talon oikein remontointi tutkimista. Harvemmin on kokemusta tämmösistä. Mutta aikatauluja, niitä ei onneks oo! :)

      Poista
  2. Ekovillaa saa myös levynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, hyvä kun mainitsit :) Me ollaanki itseasias tänään sitä levyä laitettu seiniin.

      Poista