perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kaason tehtävissä

Mulla on tänä vuonna harvinaisen paljon hääsuunnitelmia mielessä, ensin kaason homma ja sitten viikon päästä la:na omat hääjuhlat.

Mutta ensin kaason tehtävistä! Tammikuun lopulla oli polttarit, joita suunniteltiin kesän lopusta asti. Mukava ja onnistunut päivähän tuo oli kyllä! Ensin aamusta yllätettiin tuleva morsian kotoa ja siitä kulki tie kohti paikallista pelastuslaitosta. Morsiamelle puettiin palomiehen asu päälle ja hän joutui tekemään palomiesten testejä. Oli siinä meillä muilla mukavaa :D Reipas morsian, vaikka oli vähän kipeenäki. Pelastuslaitokselta mentiin oikein maittavalle skumppabrunssille yhteen paikalliseen ravintolaan. Sieltä kulki sitten auton nokka kohti Tahkoa ja mökkiä. Mökillä syötiin, juotiin, tehtiin kauneushoitoja, saunottiin kotasaunassa ja illasta lähdettiin vielä baariin. Yö vietettiin mökillä ja seuraavana päivänä mökin siivouksen jälkeen suunnattiin väsynein silmin kotiin.. Mutta hauskaa oli!!

Viime viikon lauantaina olikin sitten kaason tehtävässä näytön paikka; ystävien häät. Häitä juhlittiin tunnelmallisessa aitassa keskellä keskustaa, vieraita paikalla oli reipas 50 ja juhlapaikka koristeltu kauniisti käyttäen turkoosia ja hopeaa. Aitan ruskeat hirsiseinät oli todella tunnelmalliset ja turkoosi sopi hyvin niiden kaveriksi. Vihkiminen oli myös aitassa ja oli todella romanttinen. Juhlat onnistui täydellisesti; ruoka oli tosi hyvää, häiden ilmapiiri rento ja jopa mun kaason puhe onnistui hyvin (vähän meinasi jänskättää mikkiin puhuminen ;)).

Tässä kuvaa mun ihanasta kampauksesta, jonka sain lahjaksi kaason tehtävästä :) Ensimmäinen kuva on hiukan tärähtäny, mutta ei oo parempaa :(




2 kommenttia:

  1. Voi taivas miten kauniina oot ollut ♥ Ja miten kaunis mahdatkaan viikon päästä olla, can't wait ♥

    VastaaPoista