lauantai 17. toukokuuta 2014

Syksyllä omaan saunaan?

Hetki se on taas tässä bloggailussa vierähtäny ja osasyy on ollu neidin tutista vierottamis -homma. Neljä viikkoa on tänään kulunut siitä kun tutti vietiin oravavauvoille metsään ja iltatouhut on muuttunu aikalailla. Ennen neiti vietiin omaan sänkyyn ja siellä se sitten nukahti jossain välissä. Nyt sitte pitäiski olla koko ajan vieressä ja unen saaminen saattaa kestää vaikka 2h. Ennen tuo aika oli sitä omaa kuuluisaa ilta-aikaa, mutta nyt alkaa olla oma nukkumaanmeno heti taaperon nukuttamisen jälkeen ;) Eli ei katsota tv:tä, surffailla netissä eikä lueta kirjaa niin paljoa kuin ennen ;) Mutta yks vaihehan tämä vaan on.

Mitä meillä sit on muuten tapahtunu? Pihassa lapioidaan multaa ja suunnitellaan edelleen millainen siitä tulee ja kellarissa puretaan edelleen puuosia, lattiamattoja, väliseiniä. Hyvällä mallilla siellä kyllä hommat. Kovasti ollaan katseltu kuvia saunoista -millaisen sellaisen haluaa, minkä muotoinen, millainen kiuas, millainen tunnelma saunassa tulee olemaan.. Tässäpä kolme aika erilaista saunaa, joskin kaikki miellyttää mun silmää :) Kuvat pinterest.com.





6 kommenttia:

  1. Oij, tuo ekan kuvan sauna on jotenki ihan erilainen.. en oo aiemmin törmännyt vastaavaan. Ja jotenkin tosi ihana! Vaan ei sielä moni pylly ainakaa ton kokosessa saunassa löylyttelisi :) Toka on mun makuun ehkä liian tumma..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi tyylikäs! Ehkä toi on joku 3-4 hengen? Mä tykkään myös tuommosesta ihan tummasta :) Mut kyllästyykö siihen...

      Poista
  2. Hauska kyllä tuo ensimmäinen :) Tosin minä heti jäin jumiin ajatukseen, että kuinka tuon saisi pestyä helposti :D Meillä saunavahalla vedettiin sauna tummaksi. Se on "nopea" kasvojen kohotus jossain vaiheessa. Nyt jos ihan uuden saunan saisin, niin varmaan haluaisin siitä vaalean, koska siitä sitten joskus voi nopeasti saada taas tumman. Toisinpäin ei taida onnistua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo eka on jotenki ihanan pelkistetty! Ja kuitenki tekstiileillä sais eri tunnelmia :) on muuten aivan totta toi, että vaaleen saunan saa tummaks helpommin ku toisinpäin!!

      Poista
  3. Toi eka on ihana! Oon itse katsellut just samaa kuvaa. Meillä kylppäriremppa siinä vaiheessa et tänään tehdään vesieristykset. Saunan suhteen en osannut tehdä päätöksiä ja nyt vaan käsitellään vanhat, ihan ok-kuntoiset seinä- ja kattopaneelit, uusitaan kiuas ja tietty lattia laatoitetaan uusiksi. Uudet lauteet laitetaan sit kun jaksetaan ja keksiyään millaiset halutaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saunan ja kylppärin suunnittelu on vaikeeta, jotenki on niin paljon eri tyylejä, jotka on kivoja! Miten teidän remontti sujuu muuten? :)

      Poista