keskiviikko 6. elokuuta 2014

Pari herkkukuvaa!

Mulla kun ei oo aikaisemmin ollu mahdollisuutta kerätä omasta pihasta marjoja, niin nyt loppukesästä on ollu aika hyvä fiilis, kun oon saanu lautaset täyteen marjoja :) ..Ehtis vaan välillä itekki syödä, yleensä kerään ja neitonen syö ne samantien, on kova marjojen napostelija! :)

Vadelmat ja karviaiset on nyt nam!


Ainon iltapala tänään, maistuis mullekki!

Jotain yritän välissä laittaa vähän pakkaseenki...

Sitten! Tässä kaupungissa on mahtava italialainen ravintola! Sen omistaa Italialais-veljekset ja tunnelma on kuin Italiassa. Ja ruoka - en kestä, se on niin herkkua!! Viime viikolla käytiin kahdestaan miehen kanssa sielä syömässä, kun Aino oli viikon mummolassa kesälomareissulla.

Bruschettaa ja pastaa

Loppuun vielä kuvaa kesäkukista, joita on iso niittyalue täynnä ihan meidän lähellä ja joita saa kerätä sieltä omaan kotiin. Sinne on tulossa kerättäväksi myös iso alue auringonkukkia, mutta eivät ainakaan muutama päivä sitte vielä olleet kukassa.. Täytyiski käydä katsomassa taas. Auringonkukat on kyllä mun yksiä lempparikukkia.



Ja muutes, pahoittelut, että on taas venyny tämä kirjoittaminen tänne, se on se kun on loma loppunu ja on kesä jne jne jne. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti