perjantai 23. elokuuta 2013

Keittiösuunnitelmia

Mä aloitin heti tän suunnittelun keittiöstä. Sitä on vaan kiva suunnitella :) Vaikka on haastavaaki, kun pitää ottaa niin monet asiat huomioon. 

Heti aluksi oli selvillä välitilan laatat ja vetimet:


Fasettihionnalla ja tiililadontaan. Kuva täältä

Kuppivetimet. Kuva täältä

Tässä keittiössä onki kaikkea, mitä aluksi meinasin: valkoiset kaapit, kuppivetimet ja valkoiset laatat. Ihana keittiö!!


Mutta.. Mies oli sitä mieltä että ei tällä kertaa valkoista, ainakaan kokovalkoista. Ja siitähän mäki innostuin. Tänään kävin pyytämässä Kvik-keittiöiltä tarjouksen keittiöstä, johon tulisin tällaiset ovet:

Täältä

Tykästyin tuohon vaaleaan puukuviointiin! Se on varmasti ajaton ja kuppivetimien kanssa sopis hyvin vanhaanki taloon. Sopivasti modernisti maalaisromanttinen. Tasoksi valitsin Kvikiltä tummanharmaan, ehkä vähän betonia muistuttavan laminaattitason. 

Tämä Topi-keittiöiden ovi on myös vienyt vähän mun sydämen, tykästyin siihen kovasti, kun kävin katsomassa paikan päällä:

Täältä

Hieman siis tummempi ovi kuin edeltävä. Kumpi on parempi???

Lisäksi keittiöön tulisi integroitavat kodinkoneet ja seinälle asennettava liesituuletin ja toiveena olisi että pystyis ottamaan keittiön takaseinän hirrelle.. Lautalattian väriksi tällä hetkellä suunnitteilla harmaa/harmahtava.

Sitten myöhemmin selviää millainen keittiöstä tulee. Kuinka paljon suunnitelmat ja ajatukset vielä muuttuu ;)

4 kommenttia:

  1. Mä tykkäisin enempi tosta tummemmasta, mut vain jos keittiö on muuten hyvin valoisa. Jos taas luonnonvalo ei pääse tarpeeksi sisään niin tuo tumma vois olla vähä synkkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keittiö ei kyllä oo kovin valoisa.. Yks ikkuna ja olohuoneesta tulee vähä valoa. Että sen puoleen kyl parempi tuo vaaleempi..

      Poista
  2. Mä tykkäsin vaaleemmasta :D

    Meillä on tällä hetkellä pähkinän värinen tumma alakaapisto ja kiiltävän valkoinen yläosa ja lisäks musta taso, liian tummaks menee nykyään mun makuun, mutta silloin 4 vuotta sitten tällänen oli saatava :D

    Kuppivetimiä mäkin suunnittelen jos saisin ne vaihdettua tulevan talon nykyisiin keittiön oviin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin tänään kaverin luona ja sielä oli vaaleapuinen keittiö ja oli aivan ihana!! :)

      Meillähän taas edellisessä oli ihan valkoista kaikki, nyt saa laittaa vähän jotain muuta :D Mut hirmu vaikeeta on tietää mikä on sellanen mistä tykkäis vielä just 5v päästä!!

      Kuppivetimet on ihanat (en vaan oo ikinä käyttäny niitä, että onko kätevät käytössä..)

      Poista