maanantai 16. joulukuuta 2013

Missä mennään?

Tällä hetkellä rempataan siis olohuoneen sitä puolta johon tulee pikkuinen työ/vierashuone. Lattiat on revitty auki ja hirsiseinät kaivettu esiin. Ja ekat vähän lahommat hirret löydetty.. Huoneen nurkassa muutamat alimmat hirret on noin metrin mitalta pinnasta lahot. Noista kohdista on otettu pois lahovaurioita, paikataan ja ens kesänä ulkopuolelta avataan seinää ja katsotaan miltä näyttää. Sen mukaan sitte edetään, vaihdetaanko pala hirttä vai kui. Onnekas saa olla ettei hirret ollu läpimätiä.

Edellisessä postauksessa puhuin vähän siitä sotkusta.. No tämä kuva on otettu keittiöstä olohuoneeseen päin ;)

    

Tässä hieman lähempää kuvaa lahovaurioista, joita on kyllä tässä vaiheessa jo poistettu.






Tuon kuvissa näkyvän tilan pitäis sitte jossain vaiheessa muistuttaa työ- ja vierashuonetta. Siitä tulee pieni kuten myös vieressä olevasta olohuoneesta (tai siltä ainaki tuntuu nyt) mutta koettiin tärkeenä saada jaettua näitä tiloja. Huoneita kun ei oo paljoa talossa. Työ- ja olohuoneen väliin tulee seinä, jossa ikkunalliset pariovet, joilla huoneet voi kätevästi liittää toisiinsa.

Ps. Me ostettiin eilen ipad mini, tällä kirjottelen todnäk aika paljon blogia. Ja kuvat on usein edelleen tasoa iphone/ipad, pahoittelen sitä ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti