tiistai 29. huhtikuuta 2014

Pientä piharemonttia

Eli jep. Eilen leikkasin meidän vadelmapensaista kaikki vanhat oksat pois. En tiedä koska viimeks se homma oli tehty... Mut ainaski pensas harventui ;) kattokaas vaikka ->

Yläkuva: ennen kuivien oksien poistamista, alakuvassa 2/3 niistä poissa!

Nyt kun on ollu niin ihanat säät, aloiteltiin myös pihahommat. Kuvasin ekalla kertaa vähän millainen se piha on juuri nyt. (Näyttää muuten vielä kamalammalta nyt ku viime elokuussa, jolloin muutettiin, kun mikään ei viherrä, hahh)

Oikealla kuvassa nykyinen perunamaa, jonka takana vadelmapensaat. Naapurin pihaa näkyy myös hiukan. Tämä kuva paljastaa myös sen kellarin remontoinnin, kun keskellä pihaa on kylpyhuoneen penkki ;)

"Ajotien" viereiset marjapensaat.

Piha on täynnä isoja betonipölkkyjä, joilla on rajattu alueita (painaa ihan kivasti). Lisäksi löytyi puupölkkyjä, joihin on laitettu muovit päälle...

Jotenki tuntuu kyllä, etten oo mikään multasormi, mutta saattaahaan se innostus tästä lähteä! Eilen kirosin, kun vadelmapensaiden oksissaki pitää olla piikkejä ja aluksi tunsin itseni varsinaiseks kaupunkitolloksi, kun melkeinpä pelkäsin koko pensasta ;) Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, ei tullu ruhjeita ja silti työ on tehty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti