sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Esittelyssä pyörät ja peräkärry

Vihdoin sain otettua vähän paremmat kuvat mun ja miehen uusista maastopyöristä ja Ainon peräkärrystä!

Mun pyörä on Radon zr lady 5.0 ja tilattu Saksasta Bike-Discountista :) En nyt varmaan ala tässä selittelemään vaihteista, rungoista sun muista :D Kuvista näkee minkä näkönen on. Vähän harmittaa kun tuo takalokasuoja on tosi rumannäkönen, mutta kun välttämättä halusin sen, ettei oo takki takaa aina ihan likanen.



Miehen pyörä on On-one Inbred 29er ja tilattu briteistä On one:sta.



Ainon peräkärry Burley D'lite löytyi lopulta netistä käytettynä, vm -10. Kaks kertaa ollaan oltu nyt ajelulla ja neiti on tykänny (ts. nukahtanu..). Tämä d'lite oli kyllä hyvä valinta, varsinki ku kärry on hyvässä kunnossa eikä maksanu niin paljoa ku kärry uutena ostettuna. Tämä on kahden hengen, mahtuu siis kaveri kyytiin/toivottavasti sisko tai veli joskus tulevaisuudessa ;)



Täytyy loppuun vielä sanoa, että ylläolevat nettikaupat toimi loistavasti! Tais mennä vähä reilu viikko ja molempien pyörät oli kotiovella :) Me ollaan muutenki oltu kovin tyytyväisiä ulkomailta tilattuihin tuotteisiin (vaunut, pari lumilautaa, turvaistuin jne.), aina on tullu perille nopeesti ja kannettu kotiovelle + et saanu paljon paljon halvemmalla ku suomesta ostettuna!

12 kommenttia:

  1. No ompa kyllä hassu toi takalokasuoja :D mut eipä se mitää, muuten niin komia pyörä ;)

    Voi kun taitais tuon ulkomailta tilailun.. Mut kun ei omaa oikein kielipäätä, eikä muutakaa ymmärrystä. Yritin kerran tehä py pal -tiliä ja seki meni ketuiks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän niinku joidenki pikkupoikien temppuilupyörä :D pitää harkita jos sen ottais pois aina kun on kuiva maa ;) on onneks helppo ottaa pois ja laittaa.

      No ei siinä niin kielipäätä tarvita, oikeestaan samalla tavalla noi nettikaupat toimii, niin on suht helppoa. Ja jos on tarve niin käytän googlen kääntäjää :D

      Poista
  2. Hieno pyörä ja kärry :)

    VastaaPoista
  3. Taisi jonkinsortin maastopyöräkuume tarttua.. :D Hauskoja pyöräilyhetkiä koko porukalle!!

    <3 Maiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No katotaan nyt koska me päästään maastoon :D Ja kiitos, tänään taas oltiin pyöräilemäs, mä vedin peräkärryä vuorostani ja voi vitsi kuinka kevyt tolla uudella pyörällä on ajaa! :)

      Poista
  4. Heippa,
    Olen katsellut juuri tuota pyörää itselleni, vieläkö pyörä tuntuu hyvältä? :)
    Saanko kysyä myös minkä kokoinen pyöräsi on ja minkä pituinen itse olet? Kyseisestä pyörästä ei oikein löydy suomenkielisiä kokemuksia :(
    Kiitos jos kehtaat vastata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mielelläni vastaan kysymyksiin, itseäkin vähä harmitti kun pyörästä löytyi niin vähän tietoa suomenkielisenä!

      Mulla on se 17" pyörä ja oon 167cm pitkä :) Pyörä on ollu tosi hyvä (tosin mun edellinen oli vaan sellanen 3-vaihteinen kaupunkipyörä, että vähä huono verrata ;)). Oon ajellu enimmäkseen kyllä asfaltilla, on hyvä ajaa siinäki ja varmasti maastossa tosi hyvä. Ensin oli vähä outoa ku on niin kevyt ajaa, ku on 30 vaihdetta, mutta maastossahan tarviiki että on kevyttä. Fiksun näkönen pyörä ja pelaa siis hyvin! Toivottavasti tästä oli apua päätöksentekoon ja kysele vielä lisää jos tulee mieleen jotain :)

      ps. täytyy kehua vielä tuota nettikauppaa, josta tilasin, toimi tosi hyvin ja tuli noin viikossa pyörä kotiovelle!!

      Poista
  5. Moi! bongasin tuon sun lady pyörän ja kans olen kaivannut lisätietoja niitä löytymättä. Onko tuo 17 tuumanen sulle juuri sopiva vai tuntuuko että se runko+stemmi on liian pitkä? Olen itse 163cm ja pähkäilen kumpaan taivun, 15 vai 17... Missä päin asustelet? jos pirkanmaalla niin mua kiinnostas tulla testaamaan pyörääsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Nyt talvella tuntui jossain välissä että oli hieman liian pitkä se satula-ohjaustanko-väli. Mutta nyt on ollu parempi kun vaihdettiin ohjaustanko sen malliseks, että tulee vähän lähemmäks. Ehkä jopa vois stemminki vaihtaa. Ootko laskenu laskureilla minkä kokoisen rungon ostaisit? Asun Pohjois-savossa, jos on täällä päin käyntiä niin saa tulla testaamaan :)

      Poista
    2. Hei! Kiva kun vastasit :) Asut turhan kaukana mutta sain tuosta tarpeeksi esikuvaa. Taidan taipua tuohon 15" tuumaiseen jso kerta sulla 5cm pidempänä ollut "ongelmia". Suosittelen stemmin vaihtoa! Se auttoi muakin tuossa toisessa pyörässä kun oli liian kaukana... ei enää ottanut selkään tai niskaan. Mutta kiitos hei! Kiva saada Lady malleja lisää liikenteeseen, kun tuntuu et on niin harvinainen vielä :)

      Poista
    3. Joo, varmasti se 15" tuumainen on hyvä :) Kiva kuulla että stemmin vaihto on ollu hyvä juttu, mulla kun ei oo kokemusta aikaisemmin maastopyöristä niin kaikki on vähä niinku uutta.. Eli pitääpä tosissaan vois stemmin vaihtaa! Ja kyllä, ei oo tullu vastaan samanlaista pyörää ainakaan vielä, toivottavasti ihmiset alkais enemmänki tilaileen niitä :)

      Poista