maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääääsiäinen

Se tuli ja meni. Mies lähti torstaina lappiin veljiensä kanssa ja mä jäin Ainon kanssa kotiin. Perjantaina mun äiti ja sen mies tuli 400km:n päästä kyläilemään :) Ihana piristys! Käytiin la:na kiertelemässä paikallisessa ostoskeskuksessa ja ikeassa. Löysin neidille alesta bodyn ja kengät ja ikeasta ostin lisää lasten lautasia ja ruokalappuja + sellasen pallonkuljetuslelun, josta neiti tykkää tosi paljon! :)

Eilen kun porukat lähti, sain veljen keski-suomesta tänne meidän kaveriks. Käytiin hakemassa 3d-elokuva Filmtownista ja kokeiltiin ensimmäistä kertaa meidän uuden tv:n 3d-toimintaa. Tykkäsin kyllä! Vaikkei me niin tv:tä valitessa kiinnitetty huomioo siihen onko siinä 3d vai ei, niin kiva plussahan se kuitenki on :) Niiin, meidän tärkein kriteeri oli se, että tv on valkonen ja ostettiin sit tällänen Samsungin 40tuumanen. Voi että mä tykkään siitä! :)

Kuva täältä

Huomista odotan kovasti, aamusta saadaan kylään kolme kaveria ja kolme Ainon ikäistä lasta :) Saa neitiki ikäistään seuraa :) Ja iltapäivällä sitte saadaan perheen isiki kotiin, onhan tässä ehtiny tulla jo vähä ikäväki :)

7 kommenttia:

  1. Voi mäki haluisin valkosen telkkarin!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana, vähä enemmän sopii sisustukseenki <3

      Poista
  2. oli kiva nähdä, meidänkin neitonen tykkäs! :) virtaa on riittänyt lopun päivää.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli oikein mukavaa nähdä :) Meillä kiukutteleva nuori neitonen... ;)

      Poista
  3. Valkoinen tv meilläkin, ollu nyt 5v tai jotain. Tosiaan paremmin käy sisustukseen kun iso musta möhkäle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kyllä niin tyytyväinen tuohon telkkariin :) Todella hyvä ostos! 5v sitte tais olla aika harvassa valkoset telkkarit?

      Poista
  4. Harvassa oli siis uudet ja isot, meidänkin tv tuli hobby hallista ( samsung 32") siis tän isompaa en luvannut miehen ottaa.. Mutta oli mulla jo pienenä omassa lastenhuoneessa valkoinen matka tv mistä katoin beverly hillsit.

    VastaaPoista