torstai 25. huhtikuuta 2013

Kiire?

Mulla on taitanu olla kiire, vai voiko olla kiire ku on vaan kotona? No jokatapauksessa, tässä oli myös pari melko unetonta yötä. Ei tiedetä mistä johtui, mutta Aino valvoi.. Ja me tietenki kans. Toisena yönä piti ottaa neiti väliinki nukkumaan ja sehän nukkui siinä poikittain (onneks jalat miehen suuntaan, niin potki sitä eikä mua ;)).

On pitäny myös yrittää pakkailla tavaroita. Onni on kuitenki että kun viikon päästä saadaan avaimet uuteen asuntoon käteen, on meillä aikaa siirtää kaks viikkoa tavaroita ja äiti tulee tänne auttamaan. Ollaan kuitenki paku varattu 3.5 jolloin siis siirtyy sängytki, joten silloin pitäis olla asunnossa semmoset tavarat mitä tarvitaan päivittäin.

Aino on oppinu menemään karhukävelyasentoon ja kävelee silleen ajoittain sekä yrittää nousta seisomaan tuosta asennosta. Ja sit, meille on saapunu kotiin 9kk uhma! Ihan järjetöntä menoa, neiti tietää mitä tahtoo ja jos ei sitä saa niin alkaa raivokohtaus... Ja on tajunnu myös alkaa kiukutessa laittamaan kroppaa "kaarelle", vaikeuttaa muuten huomattavasti esim pukemista... Nohh, meitä lähinnä naurattaa nää kohtaukset. On se elämä vaan rankkaa alle 9-kuisena ;)

2 kommenttia:

  1. Ja tosta kun se uhma alkaa, niin loppua ei näy. Tai meillä ainaki on 6veelläki viä uhma ja aika paha sellaanen :D sit lisäks 4veen uhma.. ja mun uhma joka väkisin tarttuu pojilta :D

    VastaaPoista