lauantai 13. huhtikuuta 2013

Neuvolassa

Ainolla oli torstaina 8kk-neuvola. Tehtiin pieni aamulenkki ennen sinne menoa :) Ihanaa ku lumet alkaa sulamaan ja saa kävellä asfaltilla! Ja niinku alla olevasta kuvasta huomaatte: Ostin sen kypärän! Mukaan lähti Prismasta valkoinen Bell-merkkinen, jossa turkoosilla vähä tehostetta.


Vaunut: Teutonia Spirit S3 ja kypärä: Bell

Ainolla oli kaikki hyvin :) Hienomotoriikka sai kehuja. Pituutta oli 73,5cm, painoa 8790g ja py 44,4cm. Perjantaina oli sit vuorossa hammashoitajalla käynti. Vaikka yhtäkään hammasta ei oo vielä puhjennu. Oon TODELLA ylpeä mun vauvasta, kun se ei noilla käynneillä itkeny yhtään! Kuukausi pari taaksepäin ja neiti olis vierastanu ja itkeny kovasti. Se oli näin jälkikäteen aateltuna aika rankkaa aikaa. Kun ei voinu Ainoa hetkekskään jättää esim mummille, kun aloitti kovan huudon :( Mutta nopeestihan nämä kuukaudet menee ja kaikki on väliaikasta.

Tuntuu, että on ollu aika kiirus viikko. Joka päivällä on ollu joku meno.. Ei oo ehtiny sit tanssimaan eikä kirjoittamaan tänne. Mut ens viikolla ei ookkaan sit oikein mitään menoa :D
Nyt en jaarittele tässä enempää nyt, ku tuntuu et kirjoittaminen ei yhtään suju ja on vaan irrallaan olevia lauseita ja pisteitä!

2 kommenttia:

  1. Noni, nyt on hieno kypärä :D Mä hankin sit kans, pian.. ;)

    Hienosti on Aino kasvanut, iso tyttö jo! Ja hyvä jos ei vierasta enää pahasti, helpottaa suakin kun voit ottaa helpommin sitä omaa aikaa ja parisuhdeaikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ;) Vaadin sit todistusaineistoa ;) Ja kyllä, todella hyvä asia on. Ainosta on tullu niin iso tyttö yhtäkkiä <3

      Poista